Velkommen til Treningsleiren.

Å velge hvor man skal ha sin treningsleir er ikke alltid lett. MYA, som står bak bloggen Treningsleir vil legge ut informasjon jevnlig om hvordan det er å legge en treningsleir til l’Alfaz del Pi. Her vil også være muligheter for å dele sin erfaringer.
Når er det best med å legge treningsleiren sin ? Når og hvor skal man legge treningsleiren ? Her er det flere ting som spiller inn. Det er det sportslige, priser, generelle forhold, klima, etc. Ved å legge Treningsleiren til Spania er det flere fordeler. Klima og pris kanskje de viktigste. Men også baner, annen aktivitet, fritid, shopping er viktig. I l’Alfaz del Pi er det mye å ta seg til hele året. Her er noen aktiviteter:

MYA
Opplevelser på Costa Blanca

De fleste trenere mener at den beste tiden å legge treningsleiren på er rett før sesongstart. Vi er ikke uenige i det, men om man ønsker seg å ha treningsleiren mellom vinterferien og påskeferie, er det utrolig viktig at man bestiller i god tid. Dette for å holde prisene så lave som mulig. Det er særlig flypriser som fort kan bli dyre ved å bestille sent. Men også banekapasiten har sine begrensinger.

Flere og flere lag ser nå også viktigheten av å treningsleire om sommeren også, gjerne en uke eller to før serien starter opp igjen etter ferien. MYA har hatt lag som har hatt stor suksess med dette. Ved å legge treningsøkter til morgenen unngår man den «verste» varmen og bane kapasiteten er god på denne tiden.

Reklamer